Om os

Et liv med schæferhunde i mere end 35 år. Vi bor i Them, udenfor Silkeborg, på en nedlagt landejendom

Schæferhunde er vores store passion og det kan klart ses på vores resultater igennem tiden.

Vi har ikke mange hunde, men dem vi har er udvalgte af os på blod, temperament og de lever op til de krav vi stiller til schæferhunden. Vi bestræber os på at lave den hele schæferhund. En hund der kan klare sig i en udstillings ring, på træningspladserne rundt om i verden, men aller vigtigst af alt, være en sund hund når det gælder hunden’s  temperament,led hofter, albuer, og ryg.

Det skal være en hund som hele familen kan samles om , og som vi og vores hvalpekøbere kan være stolte af. Vi vil dog understrege at vi kun laver få kuld og kun hvis vi selv skal beholde en hund der fra. Vi avler ud fra at forbedre racen, ikke formere den.

Vi er både medlem af Dansk Kennelklub, Schæferhundeklubben for Danmark og SV den tyske schæferhunde klub. Vi laver hvert år flere prøver hver især, uddanner alle vores hunde, samt uddanner og kårer også hunde for andre.

Vi har siden 2016 samarbejdet med Anne Sofie og Andreas, to dejlige unge mennesker som også brænder for schæferhunde lige som os.  Vi har de samme værdier omkring avl og uddannelse af hunde. Vi er et rigtig godt team.

Del siden